Magic Art Center Nieuwsbrief augustus 2021

Beste goochelvrienden en liefhebbers van de magie,

Het is al weer enkele maanden geleden (maart 2021) dat ik u geïnformeerd heb via mijn nieuwsbrief. Gelukkig is het aantal besmettingen inmiddels sterk verminderd en de verwachting is dan ook dat er geen strengere maatregelen genomen zullen worden.

Vanaf maart 2021  hebben er in het Magic Art Center helaas, zoals u zult begrijpen, nog steeds  geen activiteiten plaats kunnen vinden, dus geen inkomsten, waardoor de financiële positie van het Magic Art Center er niet beter op is geworden. Gelukkig heb ik door een aantal donaties (waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank) nog aan de verplichtingen kunnen voldoen, maar uw (financiële) steun is nog steeds onontbeerlijk en van harte welkom.

Ik wil graag nog een mooie ervaring met u delen. Op 18 juli 2021 heb ik op uitnodiging van Hans Klok zijn show Hans Klok & Friends mogen bijwonen. Wat een geweldige spectaculaire show is dit geworden. Ik heb die middag bijzonder genoten. Hans Klok & Friends gaat met zijn show op tournee in Nederland tot en met oktober 2021. Voor meer informatie, zie: www.hansklokshow.nl

Samen met het MAC team hebben wij al nagedacht over de invulling van onze gebruikelijke showavonden te beginnen op de 1e maandag van september, uiteraard met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Ik ben heel blij dat ik u voor 6 september a.s. (de 1e maandag) kan uitnodigen bij de start van het nieuwe seizoen. Het zal een informele avond zijn, waarbij er geen volledige show gepresenteerd zal worden zoals u gewend bent.

Maar er is dan, na zoveel maanden elkaar niet gezien en of gesproken te hebben een mooie maar ook voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten.

De magie zal niet ontbreken (door wie????) en de  muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de band Johnny en de Surfers en Bram Biesterveld zal ook niet ontbreken. 

Dit keer zal er geen entree geheven worden, maar is een vrijwillige donatie van harte welkom. Dit kunt u doen bij uw aanmelding of aan de kassa, maar dan is dit alleen contant mogelijk.

U kunt uw donatie overmaken naar het rekeningnummer van het Magic Art Center: NL42 RABO 0306 9702 52.

Ik hoop u op maandag 6 september weer te mogen begroeten in het Magic Art Center.

Locatie: Magic Art Center / Meerweg 1a / 2121 VA / Bennebroek

Tel: 023-5848040

Aanvang: Inloop vanaf 19.00uur / Start van de avond om 20.00uur

Automatische reservering, betaling (vrije donatie) en tickets

VIA DEZE LINK **

 Toelichting m.b.t. het tonen van de e-mail/entree bewijs staat in de e-mail die u van ons na boeking ontvangt.

Telefonische reservering: Vrije donatie. Entree ticket en betaling worden handmatig aangemaakt.

Entree (vrije donatie) aan de deur onder voorbehoud van vrije plaatsen.                                                 

Met Magische groeten en een hele fijne zomer,

Véronique