MAC nieuwsbrief februari 2021

Beste goochelvrienden en liefhebbers van de magie,

Er is voor mij en het Magic Art Center, met de nieuwe coronamaatregelen, niet veel veranderd. Zoals het ernaar uitziet zijn er misschien lichtpuntjes waar te nemen. Maar…. we moeten nog steeds geduld hebben.

Ik wil jullie graag over de volgende twee onderwerpen informeren:

Komende zondag, 28 februari, organiseert de goochelvereniging Dutch Magical Society, zoals velen van jullie wellicht al weten, een Benefiet Online Magic Bingo.

Het wordt een gezellige (familie-)avond, gepresenteerd door Michel van Grinsven. En er zullen ons vast wel enkele verrassingen voorgetoverd worden. Bij een Bingo horen natuurlijk mooie prijzen en die zijn er volop, beschikbaar gesteld door sponsoren en heel veel MAC fans.

De kaarten kosten € 15,00 per stuk en zijn te koop via de link  dutchmagicalsociety.nl/online-magic-bingo/

De opbrengsten van deze avond zijn voor het Magic Art Center, zodat ondanks het gebrek aan inkomsten toch de vaste lasten kunnen worden betaald.

Het bestuur en leden hechten een zeer grote waarde aan het behoud van ‘ons’ Magic Art Center. Elke 2e vrijdag van de maand komt deze club in het MAC bijeen.

Ik ben natuurlijk ontzettend blij en dankbaar dat de Dutch Magical Society deze Online Magic Bingo voor het MAC organiseert. Op de facebook groep van Dutch Magical Society komen allerlei leuke filmpjes voorbij. Een aanrader; bekijk deze eens.

Ik vind het heel erg fijn als jullie meedoen. De organisatoren verdienen ook een grote deelname.

Mochten jullie nog geen Bingokaart(en) gekocht hebben, koop dan snel. Heel veel plezier en geluk zondagavond de 28e februari.

In de informagie, het digitale vakblad van de Nederlandse goochelkunst, staat een mooi interview met mij geschreven door Marcel Verbakel.

“Vijf vragen aan….” is een nieuwe terugkerende rubriek en ik vind het een eer dat Marcel mij als eerste hiervoor heeft gevraagd.

Natuurlijk zei ik gelijk ja, en wij hebben een heel leuk gesprek gehad.

Marcel kwam met een aantal  bijzondere vragen over het ontstaan van het MAC samen met Richard én over de toekomst van het MAC.

Het is een geweldig verhaal geworden met daarbij verschillende foto’s en video’s.

Jullie kunnen het hele verhaal lezen via de link https://www.informagie.nl/vijf-vragen-aan-veronique-ross/

Ik wil Marcel Verbakel heel hartelijk danken voor de samenstelling van dit mooie interview en ik wens jullie veel leesplezier toe.

Tot slot:

Ik ben er zelf niet zo heel goed in thuis, maar wil jullie vragen berichten van Dutch Magical Society en informagie te liken en delen via social media.

Dan zien nog veel meer mensen dat ze nog mee kunnen doen met de Online Benefiet Bingo en kunnen zij ook het verhaal lezen over het Magic Art Center.

Dit vind ik belangrijk, want het Magic Art Center mag niet verloren gaan. Nooit!

Met magische groeten,

Véronique