Verkeersongeval Veronique & volgende showavond

Lieve goochelvrienden en vriendinnen.

Volgende showavond 1 november 2021
Allereerst willen wij jullie melden dat er de eerste maandagavond van oktober geen show is. Er wordt hard gewerkt om op de 1e maandagavond 1 november 2021 weer een prachtige show ten tonele te brengen. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda. Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Verkeersongeval Veronique
Daarnaast heb ik een nare mededeling omtrent ons aller Veronique. Afgelopen donderdag heeft zij een zwaar auto-ongeluk gehad. Het volgende vond plaats; Véronique reed samen met haar zus Daniélle in haar auto op de Bennebroekerdijk, een tweebaansweg, richting Hoofddorp. Aan de andere zijde van de weg stond een vrachtwagen stil ( om iets te laden
). Daar kwam plotseling een personen auto achter vandaan die deze vrachtwagen ging passeren. De bestuurster van deze inhalende auto had niet in de gaten dat de auto van
Véronique naderde . Véronique heeft nog getracht uit te wijken, maar dit was praktisch niet meer mogelijk, waardoor de inhalende auto haar auto behoorlijk geraakt heeft. Gelukkig heeft de zus van Véronique, wonderwel, niets aan deze botsing overgehouden. Helaas Véronique wel.

Nadat dit ongeluk had plaatsgevonden is zij direct door een ambulance
vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Spaarne Gast Ziekenhuis in Haarlem. Volgens de politie heeft Véronique geen enkele schuld aan dit ongeluk.

Zij ligt nog in het Spaarne Gast Ziekenhuis  op de 7e etage, 1e kamer rechts afdeling neuro-chirurgie van het Spaarne Gasthuis Zuid, Boerhaavelaan 22 , 2035 RC Haarlem.

Voor bezoekuren etc. verwijs ik jou graag naar de website van het Spaarne
Gasthuis Zuid. Bij bezoek is het dragen van een mondkapje verplicht.

Indien u nadere informatie wenst, dan kunt u mij bereiken via mijn email
theovandecoevering@kpnmail.nl 

29 september – Ik heb zojuist het volgende bericht ontvangen vanuit het ziekenhuis:
De hartfunctie van Véronique is verbeterd en zij zal vanavond ca. 19.00uur overgebracht worden naar de afdeling neuro-chirurgie 7e etage 1e kamer rechts.

Ik hoop jullie binnenkort een update te geven over de situatie m.b.t. haar nekwervels en rechtervoet.

Theo van de Coevering, lid van het MACteam