Status update Veronique // 13 december 2021

Beste allemaal,

Hierbij een update over de gezondheidssituatie van Véronique.

Afgelopen woensdag is Véronique aan haar gebroken nekwervels geopereerd. De neurochirurg heeft aangegeven dat de operatie goed geslaagd is en dat is natuurlijk goed nieuws! Het was wel een pittige operatie, en Véronique zal de komende tijd nog ‘napijn’ van deze operatie ondervinden. De bewegingsvrijheid van haar nek zal helaas ook na deze operatie beperkt blijven.

Zaterdag mocht Véronique naar huis en kan zij verder herstellen. Het loopgips op haar rechterbeen zal over ca. 2 weken eraf mogen. Daarna zal een verder herstel via fysiotherapie nodig zijn om haar rechtervoet weer goed te kunnen gebruiken.

Nu Véronique weer thuis is kan zij haar verjaardag en kerst vieren in haar vertrouwde omgeving, het Magic Art Center. Dat is fijn voor haar. Inmiddels zijn er al diverse donaties als ‘kerstcadeau’ voor Véronique (ter behoud van het Magic Art Center) ontvangen. Dat is natuurlijk fantastisch. Hiervoor onze hartelijke dank.

Wilt u Véronique op een andere wijze een morele steun geven, bijvoorbeeld in de vorm van een kaartje, dan is dit natuurlijk ook geweldig. Het adres is: Véronique Ross, Meerweg 1a, 2121VA Bennebroek.

Hartelijke groeten,

Theo van de Coevering

lid van het MAC-team