4 april 2022 – Magic Art Center

Beste goochelvrienden en liefhebbers van de magie,

Een lange periode, door COVID 19 maatregelen, waren er geen activiteiten mogelijk in ‘’ons Magic Art Center’’, dus ook geen 1e maandag van de maand avondshows.

Eindelijk maandag 7 maart jl. was het weer mogelijk om iets te organiseren en hebben wij onze trouwe bezoekers uitgenodigd om een borrel te komen drinken.

Met het ‘’borrelen’’ als uitgangspunt was er geen programma gepland. Maar zoals altijd zijn er altijd (goochel)vrienden die spontaan iets willen presenteren, zoals Charles Jacques die via filmbeelden een in memoriam van John Elfering (Magiër Mantra) liet zien of Peter Vogel die met een geleend kaartspel een aantal geweldige kaarttrucs deed.

Peter sloot af met de Cups and Balls van de oprichter van ‘’ons Magic Art Center’’ Richard Ross. Het meest waardevolle vonden de aanwezige vrienden dat zij een goed herstellende Véronique zagen. Deze avond was een prima opstart naar de reguliere 1e maandagavondshows.

Met trots en een blij gevoel nodigen wij u hierbij uit voor:

De 1e maandagavondshow op 4 april 2022. Mis deze avond niet, voorkom een teleurstelling en reserveer snel!! Er is  weer een geweldig programma, de optredende artiesten zijn: Evert van Asselt, Robert Blake, Magic Raymen, Martijn Martell en De Pipoclub. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door zanger  Nico Dinkgreve, Deze avond zal worden gepresenteerd door Ton Bal

Locatie: Magic Art Center / Meerweg 1a / 2121 VA / Bennebroek.
Tel: 023 5848040

Aanvang: Inloop vanaf 19:00 uur / Show start om 20.00uur
Entree: € 12,50 – Automatische reservering, betaling en tickets VIA DEZE LINK **

Toelichting m.b.t. het tonen van de email/entreebewijs staat in de email die u van ons, na boeking,  ontvangt. 

Telefonische reservering: € 12,50 – Entree ticket en betaling worden handmatig aangemaakt.
Entree aan de deur: 
€ 14,00 – onder voorbehoud plek.

Met magische groeten,

mede namens de leden van het MACteam

Véronique

WIL JE GEEN MAIL OF UITNODIGINGEN MEER VAN ONS ONTVANGEN STUUR EEN MAIL NAAR:

 ross@magicart.nl